کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
به طور کلی از کامپوزیت با نوع ونیر، برای اهداف زیر استفاده میشود:
کامپوزیت دندان بهصورت لایهای بر روی سطح دندانها قرار میگیرد و به وسیله تابش نور مخصوص سفت میشود. این فرآیند نهتنها ظاهر دندانها را بهبود میبخشد، بلکه میتواند به ترمیم و تقویت دندانهای آسیبدیده نیز کمک کند.
بیشترین و قابل توجه ترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
عدم رعایت مراقبتهای تغذیهای پس از انجام کامپوزیت دندان منجر به بروز عوارض زیر میشود:
جرمگیری و تمیز کردن دندانها: برای شروع، دندانها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
ابعاد و اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد کامپوزیت دندان در تعیین کیفیت آن بسیار مهم است. هرچه ذرات ریزتر باشند فرم دادن آن سادهتر و پولیش پذیری بالاتری دارد.
آغشته کردن سطح دندانها به مواد باندکننده و سفت کردن با اشعه: مواد باندکننده بر روی سطح دندانها قرار داده شده و با تاباندن نور مخصوص، این مواد سفت و به دندانها چسبیده میشوند.
کلینیک سریتا » خدمات » کامپوزیت دندان چیست؟(مزایا، معایب، قیمت و پاسخ به سوالات)
من می خوام کامپوزیت کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری میشود و نیاز به پالیش دارد.
از سوی دیگر، کامپوزیت مستقیماً بر روی دندان قرار گرفته و با توجه به نیازهای فردی ترمیم انجام میشود. یکی از مزایای کامپوزیت، امکان ترمیم دندانها با حفظ ساختار طبیعی آنهاست.
این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف میشود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.